Groene-aspergesalade

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De asperges voorzichtig schillen en de houterige uiteinden verwijderen, in kokend water met een beetje zout, suiker en boter gaar koken
  • 2 De kalkoenborst in smalle reepjes snijden. De asperges in 2 cm lange stukjes snijden en met de tomatenpartjes en de bieslook bij de kalkoenborst voegen.
  • 3 Van azijn, peper, zout en mosterd een marinade roeren, de olie en een dunne straal met de garde flink doorheen kloppen totdat er een romige saus ontstaat.
  • 4 De aspergesalade op 2 borden schikken en de saus eroverheen gieten

Groene-aspergesalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept