Zoek
Provençaalse paprikasalade
4
120 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 rode paprika's
2 teentjes look
1 bosje peterselie
peper
zout
olijfolie
Bereiding
1
Gril de paprika's op 200° in de oven tot ze zwart zien, draai ze tussentijds eens om.
2
Leg de paprika's in een plastieke zak en sluit de zak goed af.
3
Na een uur kan je de paprika's schillen.
4
Het sap van de paprika in de zak moet bijgehouden worden.
5
Snij de look en peterselie in kleine stukjes.
6
Snij de paprika in schijfjes.
7
Maak in een vuurvaste schotel laagjes van: paprika, peper en zout, look, peterselie, enz.
8
Schenk olijfolie over de paprika zodat ze juist ondergedompeld zijn.
9
Voeg het sap van de paprika toe.1
0
Zet de vuurvaste schotel op 180° in de oven en laat 20 minuten bakken.1
1
Laat de de schotel afkoelen en serveer de paprika koud.
Provençaalse paprikasalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade met taugé
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept