witloof voor kinderen (en niet liefhebbers van

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 witloof in stukken snijden (ringetjes van zo'n 2 cm),
  • 2 witloof spoelen en koken. dit apart houden tot saus klaar is.
  • 3 solo smelten in de pan en fijngesnipperde ajuin toevoegen.
  • 4 laten stoven en fijngesneden wortelblokjes toevoegen.
  • 5 10 tal minuten laten stoven.
  • 6 bloem toevoegen en stevig roeren, tomatenpuree toevoegen.
  • 7 bouillon toevoegen en de saus kruiden, laat 5 tal minuten koken.
  • 8 laurier en thijm verwijderen.
  • 9 een deel van de kaas onder de saus roeren.1
  • 0 het gekookte witloof toevoegen.1
  • 1 alles nu in vuurvaste schaal doen en bestrooien met kaas.1
  • 2 laten gratineren.1
  • 3 tip: als vlees er vogelnestjes bij serveren...

witloof voor kinderen (en niet liefhebbers van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept