Portobello met tomaat,spinazie en mozzarella

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Heerlijk als bij-voorgerecht of lunch.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 3 Borstel de portobellos en verwijder de stelen, snijd deze fijn. Pers de teentjes knoflook. Wok de spinazie met knoflook en steeltjes van de portabella.
  • 4 Snijd de gepelde- en cherry tomaten in stukjes, verwarm dit samen met tomatensap in een pannetje. Voeg Italiaanse kruiden, peper en zout bij de tomaten.
  • 5 Snijd de mozzarella in plakken.
  • 6 Vul de portobello’s met een beetje tomatenmengsel, spinazie en nog een beetje tomatenmengsel. Leg hier een plakje mozzarella op. Verdeel hier een beetje Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden over.
  • 7 Verwarm de gevulde portobellos 15 minuten in de oven.

Portobello met tomaat,spinazie en mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept