Paddenstoelentimbaaltjes met kruiden

6
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6).
  • 2 Was de paddenstoelen. Snijd ze in hele kleine stukjes. Bak de geperste teen knoflook zachtjes uit in een pan met margarine. Voeg de paddenstoelen toe en laat ze mooi bruin worden.
  • 3 Was de lente-uitjes, haal het grootste gedeelte van het groen eraf en snijd ze in kleine plakjes. Klop in een beslagkom de eieren, de slagroom, peper en zout en de Maïzena® Plus goed door elkaar. Voeg de bieslook, de ui en de paddenstoelen toe en roer nog eens goed door.
  • 4 Giet het mengsel in 6 kleine ingevette ovenschaaltjes. Plaats in het midden van de oven en bak 25 min.
  • 5 Serveer warm met een handjevol geroosterde pijnboompitten.
  • 6 (*): Raadpleeg bij de fabrikant of deze glutenvrij zijn.

Paddenstoelentimbaaltjes met kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ossenhaas met bospaddenstoelen en mosterd-portosaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept