Taart met ui, olijven en tijm

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Giet de gesmolten margarine in een beslagkom. Voeg het ei toe en klop stevig met een garde. Voeg peper, zout en de tijm toe.
  • 2 Voeg de Maïzena® Plus toe en roer goed door. Voeg de room toe en roer opnieuw. Wanneer het deeg mooi smeuïg is, voegt u de kaas toe.
  • 3 Snijd alle uitjes in smalle ringen. Roer de helft ervan door het deeg.
  • 4 Giet het deeg in een ingevette taartvorm. Strooi de andere helft van de uitjes over de taart en strooi er zout en peper overheen. Leg de olijven en de tijm over de uitjes en plaats de vorm in het midden van de oven.
  • 5 Laat in 20 tot 25 minuten gaar worden op 180°C (stand 6). De taart is klaar wanneer deze mooi goudbruin is.

Taart met ui, olijven en tijm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept