Geroosterde pompoenpitten

10
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de draden waarmee de pompoenpitten aan de pompoen vasthangen en spoel ze even af. Was ze niet te grondig want zo gaat er te veel smaak verloren.
  • 2 Spreid de pompoenpitten over een bakplaat en zet in een op 100 graden voorverwarmde oven. Laat gedurende 2 minuten drogen.
  • 3 Verhoog de temperatuur van de oven naar 180 graden en laat nog 5 minuten verder bakken.
  • 4 Een lekker alternatief voor chips en andere zoutjes ! Je kan de pompoenpitten ook kruiden met peper, paprikapoeder, kerriepoeder,... of voor een zoete versie bestrooien met suiker, kaneelpoeder,...

Geroosterde pompoenpitten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept