Lentequiche met groene asperges, ricotta

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 200 graden. Vet de quiche of taartvorm in met boter en bekleed met deeg of velletjes blader( hartig taart)deeg.
  • 2 Prik met een vork gaatjes in de bodem en bestrooi met paneermeel.
  • 3 Verdeel de asperges,ui,cherrytomaatjes en hamblokjes over de bodem.
  • 4 Klop de eieren met de ricotta en geraspte kaas los in een kom en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 5 Schenk het eimengsel gelijkmatig over de groente. Zet de hartige taart ongeveer 40 minuten in de oven totdat de bovenkant licht gebruind is.
  • 6 Controleer ook even met een sateprikker of hij ook gaar is van binnen.
  • 7 BRON : Leuke recepten ( aangepast)

Lentequiche met groene asperges, ricotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige Lentequiche
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentequiche met asperges
0 min
Bekijk recept