2 Broccoli en bonen beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken.
3 In wok 2 el olie verhitten, spekjes, paprika en champignons 4 min. omscheppend bakken. Broccoli en sperziebonen toevoegen en 2 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper.
4 Deegplakjes op elkaar leggen en uitrollen tot lap van 40 x 30 cm. Deeg op met bakpapier beklede bakplaat leggen.
5 Groenten over helft van deeg verdelen, randen vrijlaten. Deeg over groenten dichtvouwen en naad goed dichtdrukken. Deeg met rest van olie bestrijken.
6 Bakplaat iets onder midden van oven schuiven en taart in 25-30 min. goudbruin en gaar bakken.
7 Melk op laag vuur verwarmen. Kaas erin laten smelten. Peper naar smaak toevoegen. Groentetaart in brede plakken snijden en met kaassaus serveren.