Witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges met een dunschiller en snijd het onderste, houtige stukje eraf. Kook de asperges 20 minuten tot ze gaar zijn en rasp ondertussen de Parmezaanse kaas met een fijne rasp.
  • 2 Giet de asperges voorzichtig af en verdeel ze over vier borden. Besprenkel ze met Robusto extra vergine olijfolie en strooi er vervolgens de kaas over.

Witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept