Pizza Napolitana met ham en knapperige salade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Vorm van het pizzadeeg 4 bodems, of verdeel het over een groot bakblik. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een ruime koekenpan en bak hierin de roerbakgroenten in ca. 5 min. gaar. Voeg de saus toe en meng goed door.
  • 2 Verdeel de groentetomatensaus gelijkmatig over het deeg. Bestrooi met de hamreepjes en de geraspte kaas. Bak de pizza's of de plaatpizza in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar en goudbruin.
  • 3 Maak ondertussen de komkommer en de wortel schoon. Snijd ze in lange, dikke reepjes. Verdeel deze knabbelsalade over 4 halfhoge glaasjes. Snijd de pizza('s) in stukken of punten en leg ze op de borden. Serveer direct met de glaasjes knapperige salade erbij.

Pizza Napolitana met ham en knapperige salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept