Krokante olijven

6
150 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los in een diepe schaal. Doe de bloem in een plastic bakje met deksel, leg de olijven erin, sluit het bakje af en schud flink. Leg de olijven in het ei, haal ze er stuk voor stuk uit en rol ze door de broodkruimels. Zet ze minstens 2 uur in de koelkast.
  • 2 Verhit de olie in een diepe braadpan of friteuse tot ca. 180°C. Frituur de olijven per 10 tegelijk snel bruin. Laat uitlekken. Serveer ze warm. Houd ze eventueel (onafgedekt) even warm in een oven van ca. 100°C tot alle olijven klaar zijn.

Krokante olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept