blinde vinken van aubergines met feta

4
23 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 warm een grill voor.
  • 2 Vinaigrette met balsamico : in een kom mengt u de balsamicoazijn, peper en zout. Giet er de olijfolie bij. Zet apart. Bestrijk de aubergineschijven met olijfolie met behulp van een penseel.
  • 3 Rooster ze 2 MIN aan elke kant;
  • 4 leg de geroosterde schijven op het werkblad. Breng op smaak met peper en zout, leg op elke schijf een fetastaafje, 2 helften zongedroogde tomaten en 2 basilicumblaadjes. Rol op. Prik de blinde vinken op 2 houten spiesjes. Rooster 2 minuten aan elke kant.
  • 5 Verdeel over de borden. Lepel er wat vinaigrette over. Garneer met basilicumblaadjes. Lekker als voorgerecht met yoghurt muntsausje. serveer als licht hoofdgerecht met een tomatensalade

blinde vinken van aubergines met feta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept