2 Vinaigrette met balsamico : in een kom mengt u de balsamicoazijn, peper en zout. Giet er de olijfolie bij. Zet apart. Bestrijk de aubergineschijven met olijfolie met behulp van een penseel.
3 Rooster ze 2 MIN aan elke kant;
4 leg de geroosterde schijven op het werkblad. Breng op smaak met peper en zout, leg op elke schijf een fetastaafje, 2 helften zongedroogde tomaten en 2 basilicumblaadjes. Rol op. Prik de blinde vinken op 2 houten spiesjes. Rooster 2 minuten aan elke kant.
5 Verdeel over de borden. Lepel er wat vinaigrette over. Garneer met basilicumblaadjes. Lekker als voorgerecht met yoghurt muntsausje. serveer als licht hoofdgerecht met een tomatensalade
blinde vinken van aubergines met feta is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta