Quiche met radicchio

6
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Bestrijk een taartvorm of springvorm met vloeibare boter en beleg met kruimeldeeg. Prik met behulp van een vork gaatjes in de bodem.
  • 3 Stoof in boter de uisnippers een 5-tal minuten. Doe er de in fijne reepjes gesneden radicchio bij. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje en stoof de radicchio gaar (ongeveer 15 minuten). Giet in een vergiet en laat goed uitlekken.
  • 4 Kluts de eieren goed los en roer er de verse geitenkaas en room door. Klop alles goed op zodat de geitenkaas zich goed vermengd met de eieren. Kruid met peper en Provençaalse kruiden.
  • 5 Schep de uitgelekte radicchio door het eiermengsel en vul de taart- of springvorm met het mengsel.
  • 6 Verdeel de blokjes feta over de quiche met radicchio.
  • 7 Bak de quiche 35 minuten in de oven.

Quiche met radicchio is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Radicchio salade met dadels, geitenkaas, bacon & pecannoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met radicchio, pancetta & walnoten
Bekijk recept
Slasoep met radicchio en amandelen
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaas en avocado
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept