Gemarineerde paddenstoelen op bruschetta

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in kleine stukken. Pel de knoflook en het sjalotje. Snipper het sjalotje zeer fijn. Snijd de ciabatta in dunne plakjes en bak deze in 5 minuten goudbruin in een hete oven.
  • 3 Verwarm voor de warme marinade 2 eetlepels olie in een pan, rasp de knoflook boven de pan en bak licht aan. Voeg het sjalotje toe en fruit 1 minuut mee. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe. Voeg een half bouillonketeltje toe en laat dit zachtjes smelten met 1 kopje water.
  • 4 Vervolgens aan de kook brengen en 1 minuut laten pruttelen. Voeg de paddenstoelen toe, schep deze gedurende 1 minuut om in de pan. Zet het vuur uit.
  • 5 Leg op elke bruschetta een blaadje rucola en een klein schepje warm gemarineerde champignons.

Gemarineerde paddenstoelen op bruschetta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept