Quiche van asperges en kerstomaten

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 170°C.
  • 2 Kook de asperges en laat deze afkoelen. Snijd de asperges in stukken van 2 cm. Kluts de eieren samen met de Maizena Plus en voeg het blik Knorr Aspergecreme toe. Roer goed om.
  • 3 Bedek een taartvorm (+/- 25 cm) met de bladerdeegplakken en strooi 1 eetlepel Maizena Plus over de bodem. Leg de asperges in de vorm en giet hier bovenop het soep/eimengsel. Snijd de kerstomaten in partjes en leg deze bovenop de quiche. Snijd de geitenkaas in plakjes en verdeel over de quiche.
  • 4 Bak de quiche ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden.
  • 5 Laat de quiche afkoelen en dien op met een frisse sla.

Quiche van asperges en kerstomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept