1 Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de de prei in ringen en de champignons in plakken.
2 Verhit in een koekenpan 3 eetlepels Solo Vloeibaar en bak hierin de kalkoenlapjes om en om bruin, haal ze uit de pan en kruid ze met zout en peper. Bak vervolgens in de pan de champignons, samen met de roze bessen en voeg als laatste de prei toe en bak deze ook kort mee. Blus het geheel af met 100 ml water en voeg het blik soep toe, meng goed en breng het geheel aan de kook.
3 Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met de aardappelpuree en leg hier bovenop de kalkoenfiletlapjes, schep het groentemengsel er overheen en bedek het geheel met de geraspte kaas. Zet de schotel in het midden van de oven en gratineer deze 25 minuten totdat de kaas goudbruin is. Serveer direct.
Gegratineerde kalkoenfiletlapjes met champignons is een recept van Solo Open Kitchen