gevulde paprika

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Je begint eerst met je gehakt te kruiden met look, peper, zout dan laat je het gehakt bakken samen met de uien,
  • 2 Dan snijd je de top van de paprika eraf zodat je paprika open is voor de vulling.
  • 3 terwijl laat je water koken als je water kookt doe je de paprika's er 5min in.
  • 4 Laat terwijl je oven opwarmen op 200graden.
  • 5 dan neem je een diepe pan, en doet daar je gebakken gehakt in en doet je tomatenpuree erbij als je tomatenpuree begint te "borrelen" doe je de room erbij en erna de basilicum en peterselie.
  • 6 als dit allemaal klaar is zet je de paprikas klaar voor ze te vullen met je "mengseltje"
  • 7 je vult ze en doet erna de geraspte kaas erover en zet dit in de oven tot je kaas lekker gesmolten is.

gevulde paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept