Hapje asperges-ham-hollandaise

8
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Asperges schillen, 10 minuten koken in kippenbouillon met schillen van asperges.(1,5 l water met 3 bouillonblokjes mag met extra smaakmakers 1 wortel, 1 preiwit en 1 selderstengel)
  • 2 asperges in kleine stukjes snijden, en per portie klaar zetten in poselein schoteltjes.
  • 3 hollandaise saus maken en extra bij kruiden met peper( je kan ook verse maken maar is iets delicater met eidooiers(schiften)
  • 4 opwerken met boter.
  • 5 beenham ook in fijne snippers snijden.
  • 6 kan je allemaal op voorrand klaar zetten.
  • 7 voor opdienen, saus opwarmen en asperges, 30 seconden in microgolf, ham op strooien en saus over lepelen en opdienen.

Hapje asperges-ham-hollandaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Heilbot caprese-style
22 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergelasagne met sappige tomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met gebakken sint-jakobsvruchten en hollandaisesaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept