asperges op vlaamse wijze

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water gedurende 7 à 8 minuten. Bak ze kort in boter en kruid met muskaatnoot. Hak de eieren in stukjes. Smelt 120gr echte boter met wat water en breng op smaak met peper zout en muskaatnoot. voeg er de fijngehakte peterselie, en de gehakte eieren aan toe en serveer dit met de gekookte asperges.

asperges op vlaamse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept