2 Was de aubergine, snij in blokjes en doe in een zeef. Bestrooi flink met zout en laat even dehydrateren.
3 Breng 250 ml water aan de kook, giet er het Knorr bouillonketeltje en de maïs bij. Laat de maïs in 5 minuten zacht worden. Schep uit de bouillon en hou de bouillon bij.
4 Snij de courgette in blokjes, snij de nectarines en tomaten in partjes. Snij de paprika in blokjes. Rooster de pijnboompitten lichtjes.
5 Spoel de aubergines af en laat ze drogen. Vet een ovenschaal in met olie of Solo voor bakken & braden en doe er de aubergines, courgettes en paprika in.
6 Zet in de oven gedurende 20 minuten. Neem uit de oven en schep er de nectarines, tomaten en maïs door. Besprenkel met enkele lepels van de achtergehouden bouillon en zet opnieuw voor 20 minuten in de oven.
7 De laatste 10 minuten mag de rest van de bouillon erbij en zet je de oven op 220°c.