1 Pel en snipper de ui en knoflook. Maak de rode peper schoon en snijd hem fijn. Snijd de tomaten in stukjes. Haal de stelen van de portabello’ s. Hak de bieslook. Verwarm de oven voor op 180 C.
2 Verhit in een pan 3 eetlepels Solo Vloeibaar en fruit hierin de ui en de paddenstoelstelen aan. Voeg de knoflook, rijst en de rode peper toe, blus het af met het citroensap en de wijn. Laat het ca. 15 minuten, met gesloten deksel, zachtjes sudderen tot het vocht is geabsorbeerd en de rijst gaar is. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Zet het vuur uit en roer de tomaten en bieslook erdoor.
3 Leg de portabello’s in een met Bertolli Vloeibaar ingevette ovenschaal. Schep de vulling in de portabello’s en bedek ze met een sneetje kaas. Zet ze ca. 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Gevulde portabello's met rijst en kaas is een recept van Solo Open Kitchen