Kruidencouscous met vleesreepjes en courgette

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de worteltjes in de lengte in vieren. Halveer de courgette in de lengte en snijd elk stuk in vieren.
  • 2 Verhit de helft van de Solo margarine in een hapjespan en bak hierin de vleesreepjes met
  • 05 eetlepel shoarmakruiden 3 minuten. Schep ze uit de pan.
  • 3 Bak de worteltjes vervolgens 3 minuten in dezelfde pan. Schep de courgette en
  • 15 eetlepel shoarmakruiden erdoor. Schenk de hete bouillon er langzaam bij en laat het met het deksel op de pan aan de kook komen. Stoof 5 minuten op laag vuur. Schep de vleesreepjes erdoor en stoof nog 3 minuten.
  • 4 Maak de couscous klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de warme couscous met de rest van de margarine en de groene kruiden.
  • 5 Verdeel de couscous over 4 diepe borden en schep het gestoofde vlees en de groenten erop. Geef de hete stoofbouillon er in een aparte kom bij om er aan tafel naar smaak overheen te schenken.

Kruidencouscous met vleesreepjes en courgette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Provençaalse kip met couscous
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met kruidencouscous
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidencouscous met tomaatjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Courgettefrieten met kruidencouscous
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept