Pannenkoekentaart met Hollandse groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kerstomaten doormidden. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Klop een beslag van volkorenmeel, eieren, melk en 2 kneepjes vloeibare margarine. Laat dit 10 minuten staan en bak er dan 5 pannenkoeken van. Houd ze warm.
  • 2 Verhit in een ruime wok 1,5 kneepje vloeibare margarine en bak hierin eerst de champignons op hoog vuur gedurende een minuut of
  • 3 Neem ze uit de pan, voeg dan weer 1,5 kneepje vloeibare margarine toe en roerbak de Hollandse groentemix ongeveer 4 minuten.
  • 4 Voeg de champignons, de kerstomaten, de gepureerde tomaten en de hamreepjes toe aan de groentemix en warm goed door.
  • 5 Leg een pannenkoek op een grote schaal, schep er een kwart van de groentevulling op, leg hier weer een pannenkoek op en ga zo door tot alle ingrediënten gebruikt zijn. Eindig met een pannenkoek. Snijd de taart aan tafel in vieren.

Pannenkoekentaart met Hollandse groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met brie en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Hartige pannenkoekentaart
10 min Nagerecht
Bekijk recept