Romige groente-eenpansschotel met mosterd

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de aardappelpartjes gedurende ongeveer 10 minuten goudkleurig en gaar in 2 kneepjes vloeibare margarine. Roerbak de groentemix in 2 delen in een wok in ongeveer 2 kneepjes vloeibare margarine. Roerbak de runderreepjes in een koekenpan gedurende ongeveer 4 minuten in de rest van de vloeibare margarine.
  • 2 Voeg de aardappeltjes en de reepjes vlees bij de groenten in de wok en meng. Roer er mosterd en light room doorheen en meng goed. Laat 1 á 2 minuten doorwarmen.

Romige groente-eenpansschotel met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept