Zoek
Haricots verts met hazelnoten
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g haricots verts
2 sjalotjes
1.5 kneepje Solo Vloeibaar
50 g hazelnoten
Bereiding
1
Maak de haricots verts schoon en snipper de sjalotjes. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Laat ze uitdampen en hak ze grof.
2
Kook de haricots verts beetgaar in 4 à 5 min. Fruit ondertussen de sjalotjes in de vloeibare margarine.
3
Giet de boontjes af en schud ze om met de sjalotjes. Bestrooi met de noten.
Haricots verts met hazelnoten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept