Haricots verts met hazelnoten

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de haricots verts schoon en snipper de sjalotjes. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Laat ze uitdampen en hak ze grof.
  • 2 Kook de haricots verts beetgaar in 4 à 5 min. Fruit ondertussen de sjalotjes in de vloeibare margarine.
  • 3 Giet de boontjes af en schud ze om met de sjalotjes. Bestrooi met de noten.

Haricots verts met hazelnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept