Koolsalade met koriander en pinda's

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schaaf de witte kool in dunne repen en rasp de wortel. Halveer het pepertje, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd de lente-uien in ringetjes. Rooster de pinda's in een droge koekenpan goudgeel.
  • 2 Maak een dressing van de olijfolie, het citroensap, de sojasaus en de sesamolie. Meng met de kool, wortelreepjes, lente-uien en peperreepjes en laat de dressing goed intrekken.
  • 3 Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de gehakte groene kruiden en de geroosterde pinda’s.

Koolsalade met koriander en pinda's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept