Maïskoekjes met avocadosalsa

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de salsa. Kruis hiervoor de tomaten met een mes in, leg ze even in heet water en verwijder het vel. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de halve rode ui, snijd het halve pepertje in smalle reepjes. Halveer de avocado, haal de pit eruit en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes en meng deze met het citroensap.
  • 2 Meng tomaat, ui, pepertje, avocado en olijfolie goed door elkaar.
  • 3 Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Laat de maïskorrels uitlekken. Mix de bloem, het bakpoeder, zout, suiker en cayennepeper door elkaar en roer dit met de melk en het ei tot een glad beslag. Meng de maïs, koriander en lente-ui erdoor.
  • 4 Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin 2 keer 4 koekjes. Bak ze ongeveer 3 minuten per kant en houd de eerste helft warm terwijl de tweede helft gebakken wordt. Serveer de maïskoekjes met de salsa.

Maïskoekjes met avocadosalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met avocadosalsa
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met avocadosalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept