Provençaalse tomaten

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in de breedte doormidden. Pel de knoflooktenen en pers ze.
  • 2 Verhit wat vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de vleestomaten met de snijkant naar beneden even aan.
  • 3 Leg ze vervolgens met de bolle kant naar beneden in een ovenschaal en verdeel er de knoflook over. Bestrooi de tomaten met de kruiden en het paneermeel en bedruppel ze tot slot met een beetje vloeibare margarine.
  • 4 Plaats de schaal in de oven en bak de tomaten een half uur.

Provençaalse tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept