Geroerbakte courgettelinten

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ongeschilde courgettes met een dunschiller of een kaasschaaf in de lengte in plakken. Rasp de schil van de citroen (alleen het gele deel, het wit eronder smaakt bitter).
  • 2 Breng ruim water aan de kook en blancheer hierin de courgettelinten gedurende 1 à 2 minuten. Giet ze af en laat ze goed uitlekken.
  • 3 Roerbak de linten daarna in de vloeibare margarine. Voeg naar smaak wat citroenrasp en peper en zout toe.

Geroerbakte courgettelinten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Noedelsoep met courgettelinten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgetterolletjes
35 min Snack
Bekijk recept
Courgette-tagliatelle met garnalen in knoflook-bieslookolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept