Noedels met gehakt en sugarsnaps

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de sugarsnaps schoon en snijd ze diagonaal doormidden. Snijd het vruchtvlees van de paprika in reepjes. Snijd de babymaïs schuin in drieën. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Roerbak het gehakt zonder olie of vet in een wok rul. Breng het op smaak met zout en peper en neem het uit de pan.
  • 3 Veeg de wok schoon en verhit er wat vloeibare margarine in. Schep de maïs, sugarsnaps en paprika in de pan, roerbak de groente een minuut en voeg dan de plakjes champignon toe. Roerbak alles nog 3 à 4 minuten.
  • 4 Doe het gehakt bij de groente in de wok, samen met de ketjap en sojasaus. Roerbak dit 1 à 2 minuten. Voeg tot slot de afgegoten noedels toe, bak het gerecht nog even kort op en serveer.

Noedels met gehakt en sugarsnaps is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kip-noedelsalade
25 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept