Doperwtenfrittata met munt

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper het uitje. Kook de erwtjes in 3 à 5 minuten gaar, giet ze af en spoel ze na met koud water.
  • 2 Fruit de uisnippers in een beetje vloeibare margarine zacht en goudgeel van kleur. Klop ondertussen de eieren los met zout, peper en de gehakte verse kruiden. Meng dit met de gefruite ui en de erwtjes.
  • 3 Verhit wat vloeibare margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het mengsel hierin. Laat het ei op laag vuur in 3 à 4 minuten stollen.
  • 4 Strooi de geraspte kaas over de frittata, leg het deksel op de pan en laat het gerecht in nog eens 5 minuten door en door gaar worden.

Doperwtenfrittata met munt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept