Chinese kool uit de wok met Oosters tintje.

2
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het onderste stuk van de kool en snij de rest in stukjes. Was de kool en slinger hem droog in een sla centrifuge of laat goed uitlekken.
  • 2 Verhit de olie en bak de ui glazig. Voeg de knoflook en de paprika toe en bak enkele minuten mee. Dan komt de kool erbij .
  • 3 Roerbak, totdat je voor jou de juiste "gaarheid van de kool te pakken hebt. Ik hou van iets knapperig. Voeg de smaakmakers toe en laat nog ff sudderen. Dien de kool op met rijst, mie, of noodles Heerlijk met de sappige snackbelletjes tikkie Thais.
  • 4 Eigen recept en foto

Chinese kool uit de wok met Oosters tintje. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Stamppot Met Een Oosters Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Grieks Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met een aziatsich tintje
0 min
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept