Asperges op Vlaamse wijze

10
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gereinigde en in porties gebundelde asperges in koud licht gezouten water opzetten en aan de kook brengen.
  • 2 Beetgaar koken.
  • 3 Uitnemen en laten uitlekken.
  • 4 Saus bereiden.
  • 5
    - Peterselie grofhakken
  • 6
    - Warme hardgekookte eieren pletten
  • 7
    - Boter laten smelten.
  • 8
    - Grofgehakte peterselie, geplette eieren en gesmolten boter samenvoegen en op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.

Asperges op Vlaamse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept