2 Schil de avocado, pureer het vruchtvlees en roer het citroensap erdoor.
3 Kruis de trostomaten in, leg ze even in kokend water zodat je het velletje er makkelijk kunt afhalen. verwijder de zaadjes en snijd ze in gelijke blokjes.
4 Schep de helft van de ui en de tomaat door de avocadopuree.
5 Doe de tortillachips in een ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas. Zet de tortillachips met kaas in het midden van de oven totdat de kaas licht gesmolten is.
6 Schep hier en daar wat avocadosalsa en zure room over de gesmolten kaas.
7 Strooi wat chilipoeder over de nacho's en verdeel de rest van de uien en de tomaten met de koriander erover.
8 Tips
9 Maak zelf nachochips:Steek rondjes uit 2 wraptortilla's (kant-en-klaar) en bestrijk deze met olie. Leg ze naast elkaar op de bakplaat en strooi er voor hartige chips kaas en/of paprikapoeder over en voor zoete chips poedersuiker. Bak ze in een oven van 180°C in ca. 7 minuten lichtbruin en knapperig.1
0 Variatie1
1 De tomatenblokjes kunnen worden vervangen door miniblokjes rode paprika1