2 4 eieren koken tot ze bijna hard zijn dus geen 10 maar 8 of 9 min lekkerste is als de dooier nog een beetje loopt;afkoelen en pellen in stukjes snijden of pletten met een vork zodat ze in de saus kunnen
3 2 eieren los kloppen in een tas met peper en zout.
4 boter smelten in een grote pan voeg er melk aan toe laat samen even opkomen voeg een eetlepel bloem, toe of meer als je een dikkere saus.wil peper, zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen. haal dit alles van het vuur en wacht tot het zeker 2 a 3 min is afgekoeld.
5 voeg de geklutste eieren toe en goed mengen .ik wacht speciaal even omdat de eieren zich zouden mengen met de saus en er niet in koken.voeg de geplette eieren toe .
6 asperges op een bord en overgieten met de saus dit word zelfs lekker gevonden door mijn kleinzoon van 9 jaar. het lekkeste hierbij zijn gewone gekookte aardappelen en een lekkere steak.