vlaamse asperges met Italiaanse toets

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de asperges en zet ze op in koud licht gezouten water. Kook ze beetgaar, kook de melk en room samen op. Voeg de parmezaan toe, en mix goed. Eventueel wat extra binden met maïzena roux, en verder op smaak brengen met peper en zout. kook de eieren hard en laat ze afschikken in koud water. Pel de eieren en plet ze fijn met een vork. Breng op smaak met peper en zout. Toast het brood en snij er rondjes uit. Meng fijngesnipperde peterselie met panko. Rol iedere asperge in sneetje parmaham. Leg zo 3 rolletjes op een bordje. Voeg enkele toefjes van de parmezaancreme toe. Werk af met enkele hoopjes van het eiermengsel en wat peterselie, pankomengsel. leg er nog de rondjes toastbrood bij

vlaamse asperges met Italiaanse toets is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met fijne groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Homemade limoncello
20 min Snack
Bekijk recept
Stoemp met feta, gedroogde tomaten en merguezworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept