asperges op vlaamse wijze

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de eieren hard in 12 minuten. Verfris en pel ze. Schil de asperges, spoel ze en kook ze gaar in gezouten water gedurende 10 minuten. Was de peterselie, dep droog en hak fijn
  • 2 plet de eieren, lieft het eiwit en dooier apart. Smelt de boter op een zacht vuur en voeg er de kruiden aan toe. Schik de asperges op een mooi bord, werk af met de gesmolten boter, geplette eieren, en de peterselie en garneer met de garnalen

asperges op vlaamse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept