Minitomatentaartje met babymozzarella

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Rol het deeg uit op een proper werkblad. Steek met behulp van de vormpjes het deeg uit, maar zorg dat er ook deeg aan de zijkanten zit.
  • 3 Prik een paar gaatjes in de bodem en bak 10 minuten in de oven. Was ondertussen de tomaatjes en laat de mozzarellabolletjes uitlekken.
  • 4 Doe de tomaatjes met de mozzarellabolletjes in een kom en meng met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens een paar eetlepels pesto toe en meng goed door.
  • 5 Haal na 10 minuten de taartjes uit de oven en schep daarin het
  • 6 mengsel met tomaat en mozzarella. Bak het geheel nog 5 minuten zodat de tomaatjes zacht worden en mozzarellabolletjes een beetje smelten.
  • 7 Serveer de taartjes op een bord en garneer met nog wat tomaatjes en een blaadje basilicum.

Minitomatentaartje met babymozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker