Ovenschotel met vegetarisch gehakt

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Schil de zoete aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in ca. 15 minuten gaar.
  • 2 Kook de prei 4 minuten met aanhangend water en giet hem af. Schep het vegetarische gehakt, de kerriepoeder en peper naar smaak erdoor en doe het mengsel over in twee met Becel Original ingevette ovenschalen of 1 grote ovenschaal.
  • 3 Giet de aardappelen af laat ze droogstomen en prak ze met een vork grof. Schep er de melk, peper naar smaak en de rest van de Becel door en schep het aardappelmengsel op het preimengsel.
  • 4 Strooi de pinda’s erover en zet de ovenschotel 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 5 Laat het vegetarische gerecht gratineren en door en door warm worden. Neem de ovenschalen uit de oven en bestrooi met het bieslook.

Ovenschotel met vegetarisch gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept