Courgette frittata met gebakken aardappelblokjes

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Was de aardappels en snijd ze in heel kleine stukjes. Verwarm de Becel Original in een grote koekenpan en bak de aardappel 15 minuten. Geregeld omscheppen. Snijd ondertussen de courgette en paprika in reepjes. Pel en snipper de ui. Voeg courgette, 3/4 van de paprika en 3/4 van de ui nadat de aardappelen 10 minuten zijn gebakken aan de pan toe en bak ze de laatste 5 minuten mee.
  • 2 Hak ondertussen de Italiaanse kruiden grof. Klop de eieren los met de paprikapoeder, vers gemalen peper naar smaak en de helft van de kruiden. Verdeel het aardappelmengsel en de losgeklopte eieren over het bakblik. Bak in de voorverwarmde oven in 30-35 minuten tot de frittata lichtbruin en gestold is. Even laten staan.
  • 3 Was en droog de sla en meng in een grote schaal met Becel Dressing, de rest van de paprika, de rest van de ui en de rest van de kruiden. Snijd de frittata in stukken, leg ze op grote borden en serveer met de salade met yoghurt.

Courgette frittata met gebakken aardappelblokjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept