Romige paddenstoelensoep met Boursin

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze een of twee maal (naar gelang de grote) doormidden, houd een aantal paddenstoelen heel voor de garnering.
  • 2 Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Verwarm de boter en smoor het sjalotje glazig, laat de paddenstoelen al omscheppend meesmoren. Houd vier eetlepels paddenstoelen apart.
  • 3 Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Hak de peterselie fijn. Pureer de soep na 10 minuten met de staafmixer.
  • 4 Roer de Boursin Cuisine erdoor en breng de romige paddenstoelensoep verder op smaak met peper, zout, de fijngehakte peterselie en de tijm.
  • 5 Garneer met de apart gehouden paddenstoelen.

Romige paddenstoelensoep met Boursin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept