Citroencake

6
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter en doe daarbij de eidooiers en de suiker en meng goed tot een roomkleurige, homogene massa.
  • 2 zeef de bloem en klop de eiwitten stijf. .
  • 3 meng met een houten lepel de bloem en opgeklopte eiwitten onder de massa
  • 4 voeg citroensap toe van een halve citroen.
  • 5 bak de cake gedurende 60 min in een voorverwarmde oven van 175°c.
  • 6 ontvorm de cake en laat afkoelen, smakelijk!

Citroencake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroencake
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Citroencake
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept