Zoek
Citroencake
6
75 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram suiker
250 gram zelfrijzende bloem
4 stuks eieren
160 gram boter
1/2 stuk citroensap
Bereiding
1
Smelt de boter en doe daarbij de eidooiers en de suiker en meng goed tot een roomkleurige, homogene massa.
2
zeef de bloem en klop de eiwitten stijf. .
3
meng met een houten lepel de bloem en opgeklopte eiwitten onder de massa
4
voeg citroensap toe van een halve citroen.
5
bak de cake gedurende 60 min in een voorverwarmde oven van 175°c.
6
ontvorm de cake en laat afkoelen, smakelijk!
Citroencake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Citroencake
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Citroencake
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept