Kaastaart met speculoos

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 120 graden . Maak de koekjes fijn en voeg er de malse boter onder . Beleg de taartvorm met dat mengsel en druk goed aan . Klop de eieren en de suiker tot een schuimige massa . Snij de Vanillestok in de lengte door en schraap,er het merg uit en doet het bij het eimengsel . Roer de zure room , mascarpone en de yoghurt er mee onder . Voeg als laatste het citroensap toe . Leg het mengsel op de koekjes en bak de taart af op 120 ° gedurende een uur en een kwartier . Haal de taart pas uit de vorm als deze volledig is afgekoeld . Serveer met een bol ijs en fruitcoulis naar keuze .

Kaastaart met speculoos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept