SALTED CARAMEL (BASIS)

1
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de suiker met 50 ml water in een steelpan met dikke bodem op middelhoge stand tot de suiker helemaal gesmolten is.
  • 2 Laat het suikermengsel zachtjes borrelen. Roer niet, maar draai de pan af en toe rond.
  • 3 Voeg, als de suiker begint te kleuren, op een lage stand de boter toe en laat deze smelten.
  • 4 Voeg voorzichtig op een lage stand de room in delen toe. Roer en kook zachtjes 1 minuut.
  • 5 Neem de karamel van de warmtebron en voeg het zout toe.
  • 6 Laat afkoelen voor gebruik of bewaar in de koelkast.

SALTED CARAMEL (BASIS) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

LAVA CAKEJES MET SALTED CARAMEL
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hangop met salted caramel
180 min Nagerecht
Bekijk recept
Basisrecept voor salted caramel
20 min
Bekijk recept
Lava cakejes met salted caramel
55 min Nagerecht
Bekijk recept