Zoek
SALTED CARAMEL (BASIS)
1
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram suiker
100 gram boter
125 ml kookroom
1 theelepel zeezout
Bereiding
1
Verwarm de suiker met 50 ml water in een steelpan met dikke bodem op middelhoge stand tot de suiker helemaal gesmolten is.
2
Laat het suikermengsel zachtjes borrelen. Roer niet, maar draai de pan af en toe rond.
3
Voeg, als de suiker begint te kleuren, op een lage stand de boter toe en laat deze smelten.
4
Voeg voorzichtig op een lage stand de room in delen toe. Roer en kook zachtjes 1 minuut.
5
Neem de karamel van de warmtebron en voeg het zout toe.
6
Laat afkoelen voor gebruik of bewaar in de koelkast.
SALTED CARAMEL (BASIS) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
LAVA CAKEJES MET SALTED CARAMEL
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hangop met salted caramel
180 min
Nagerecht
Bekijk recept
Basisrecept voor salted caramel
20 min
Bekijk recept
Lava cakejes met salted caramel
55 min
Nagerecht
Bekijk recept