Soufflé van verse kaas en pompoen

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het pompoenvlees met de kaneelstokjes en de suiker in een pan met dikke bodem en 1 glas water afgedekt op zeer zacht vuur garen.
  • 2 Verwijder de kaneelstokjes, mix glad.
  • 3 Voeg dan de Solo, de melk, de bloem en de kaas toe.
  • 4 Splits de eierdooiers van de eiwitten en voeg de dooiers aan de bereiding toe.
  • 5 Klop de eiwitten zeer stevig op met 3 lepels suiker en spatel ze voorzichtig door de bereiding.
  • 6 Smeer de vormpjes in met Solo en verdeel er het deeg in.
  • 7 Schuif ze 20 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
  • 8 Maal de noten zeer fijn.
  • 9 Bestrooi de soufflés met de noten en versier met de muntblaadjes.

Soufflé van verse kaas en pompoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle aardbeiensoufflé
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbavarois
150 min- Nagerecht
Bekijk recept
Moelleux au chocolat
148 min- Nagerecht
Bekijk recept
Moelleux met hazelnoot
210 min- Nagerecht
Bekijk recept