Mousse van kastanjes op een “vinho verde” Sabayon

6
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room goed op. Mix de kastanjes met de roomglad en voeg er 50 g suiker bij. Breng op smaak met kaneelpoeder.
  • 2 Laat in de koelkast opstijven.
  • 3 Klop de eierendooiers met de rest van de suiker tot een lichtgele massa op en zet in een warm waterbad. Klop verder met de “vinho verde” op en breng op smaak met de tijm.
  • 4 Verdeel de sabayon over de glazen en schik in ieder 2 bolletjes mousse.

Mousse van kastanjes op een “vinho verde” Sabayon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept