3 Voeg er de geraspte kokosnoot en de suiker aan toe.
4 Breng zachtjes aan de kook terwijl u roert.
5 Neem de kokosmelk van het vuur zodra ze begint te koken en dek ze af.
6 Zet ze 10 minuten aan de kant.
7 Snij ondertussen met een dunschiller enkele chocoladeschilfers van de plak chocola en bewaar de schilfers in de koelkast.
8 Filter de kokosmelk, zet ze weer op het vuur en laat ze opnieuw opkoken. Neem ze meteen van het vuur en voeg er de uitgeperste gelatine aan toe terwijl u krachtig klopt. Laat afkoelen.
9 Breek de rest van de plak chocola in stukken en laat ze samen met de light room op een zacht vuurtje smelten.1
0 Klop tot u een smeuïge pasta krijgt , neem van het vuur en voeg al kloppend de Solo toe. 1
1 Giet de chocolade op de bodem van 6 coupes. 1
2 Zet de coupes 10 minuten in de koelkast, giet er de kokosgelee over en zet ze dan opnieuw een uur in de koelkast.1
3 Versier met de chocoladeschilfers net vóór u opdient.
Gelee van kokosnoot en chocolade is een recept van Solo Open Kitchen