Parfait van kokosmelk met chocolade saus

4
115 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de kokosmelk samen met de suiker en het eigeel op au bain-marie tot 84 °C en koel dan af. Klop de room op en spatel deze voorzichtig onder het mengsel.
  • 2 Vul er potjes of diepe borden mee op en laat stollen in de diepvriezer.
  • 3 Chocoladesaus: Kook het water samen met de kristalsuiker en de cacao. Week het gelatineblad in koud water en los dat op in de saus.

Parfait van kokosmelk met chocolade saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept