Chocolademousse met bruine Leffe

4
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het bier aan de kook en smelt er de chocolade en de Solo in.
  • 2 Klop de room op tot slagroom.
  • 3 Laat de chocolade 20 minuten afkoelen en meng daarna onder de slagroom.
  • 4 Verdeel in potjes en laat nog een uurtje opstijven in de koelkast.

Chocolademousse met bruine Leffe is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoof met bastognekoeken van Sandra Dietvorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept